Registruj se | Zaboravili ste lozinku?

Organizacija i nacin rada procesne kontrole u kocnoj tehnici

Broj strana 9
Ime Organizacija i nacin rada procesne kontrole u kocnoj tehnici
Predmet Upravljanje poslovanjem
Institucija Univerzitet
Univerzitet VISOKA TEHNICKA SKOLA
Cena 100 poena
Ocena kvaliteta 0 / 0 (100%)
Dodato 21-09-2012
Dodao Milica905
Preuzeto 1
Veličina dokumenta 0 KB
Format dokumenta doc
Ključne reči organizacija i na?in rada procesne kontrole u ko?noj tehnici , ppt , procesna kontrola , proizvodi koji su prosli procesnu kontrolu , pojam , o fabrici "prva petoletka" , pogon ?ppt ko?na tehnika ad?
Format: doc
Cena: 100 poena
Opis materijala:
Količina uskladištenih zrnastih kultura u skladištu i po ćelijama treba u svakom trenutku da bude evidentirana kroz zapise o izvršenim postupcima prijema, pomeranja, čišćenja sušenja i izdavanja zrnastih kultura. Pored transparentno evidentirane količine kroz zapise u skladištu je neophodno periodično izvršiti proveru ovih podataka. Procesna kontrola količina obavlja se merenjem zapremine uskladištene robe po ćelijama silosa a periodičnost kontrole je precizirana u planu.
Procesna kontrola količina može se obaviti i merenjem mase uskladištenog zrna propuštanjem preko protočnih vaga, ali je ovaj postupak dugotrajan, zahteva pomeranje komplenih količina uskladištene robe i iziskuje značajne troškove, te se njemu pribegava samo u ekstremnim situacijama.
PROCESNA KONTROLA – vrši se na velikom broju predefinisanih tačaka u toku proizvodnje, koja odmah eliminiše komade koji ne zadovoljavaju standarde.
Sadržaj:
1. UVOD
1.1 O fabrici "PRVA PETOLETKA" i pogonu “PPT Kočna Tehnika AD”
1.2 Pojam procesne kontrole
2. PROIZVODI KOJI SU PROSLI PROCESNU KONTROLU
2.1 Preduzetništvo
2.2 Odnost menadžmenta i preduzetništva
2.3 Menadžment u nekim preduzećima
3. ZAKLJUČAK
4. LITERATURA


Slični materijali



Komentari za materijal "Organizacija i nacin rada procesne kontrole u kocnoj tehnici"

Niko nije proverio ovaj materijal. Budite prvi i objavite svoje mišljenje.



Objavite svoje mišljenje

Uloguj se da ostaviš komentar